Planlæg din fest i 5 lette trin!

Planlæg din fest i 5 lette trin!

Fortvivlet over hvad det kræver at arrangere dit event? Bare rolig, vi har det hele med i denne korte oversigt over de 5 skridt der skal til for at planlægge en perfekt fest! 

Piratfest - dreng med sørøverhat og klap for øjet


Trin 1: Vælg en dato  

Sørg for at vælge en dato tilpas ude i fremtiden så dine gæster med stor sandsynlighed har plads i kalenderen. Naviger uden om store events eller ferier hvor folk ofte er bortrejst og afstem evt på forhånd datoen med de allervigste der bare skal kunne komme. 

Et års fødselsdag for en pige - lyserød pynt


Trin 2: Læg et budget 

Selvom en fest ikke behøver være dyr, skal du nok ikke regne med at den er gratis. Uanset om det er et bryllup med en 3,000 kr kuvertpris eller en påskefrokost til 100 kr/mand så skal du beslutte hvad du vil bruge på eventet, så du sikrer dig at det ikke løber løbsk. 

Sømandsfest i flotte maritime farver


Trin 3: Find en lokation 

Det er vigtigt at stedet du vil holde din fest også er ledigt på den ønskede dato. Hvis I holder festen hjemme er det jo formentlig rimelig nemt at checke, men I kan jo også overveje selskabslokaler, restaurant eller måske endda et hotel - så er det vigtigt at checke om der er ledigt og om det passer ind i budgettet! 

Tøsefest i pastelfarver


Trin 4: Inviter dine gæster 

Uden gæster er en fest bare en almindelig dag med alt for meget mad! Lav en liste over hvem du vil have med og sørg for at få inviteret i god tid - tilføj meget gerne en “svar dato” også kaldet “RSVP dato”, så folk har en deadline for at svare. Så sikrer du dig, at du i god tid ved hvor mange du skal planlægge med deltager. 

En monster god fest med konfettiballoner


Trin 5: Køb ind! 

Nu mangler du bare det vigtigste - mad, drikkevarer og PYNT! Mad og drikkevarer klarer stedet du holder måske men ellers skal du jo finde noget lækkert selv at købe ind og tilberede - overvej evt at få hjælp fra en god ven med madlavningen, så det ikke bliver for stresset en affære. Pynt og dekoration kommer du dog ikke udenom - til en rigtig god fest hører selvfølgelig balloner, konfetti, flag, guirlander, bordkort, flotte servietter og meget andet! Heldigvis kan du finde det hele her hos os og vi leverer i løbet af et par dage. …. Og ja, så er det bare at holde festen, være glad og sørge for at nyde øjeblikket!