Sådan laver du en champagne væg

Sådan laver du en champagne væg

Skal der være wow-effekt fra gæsterne træder ind ad døren, så byd på et lækkert glas champagne eller mousserende vin som gæsterne selv kan tage fra en flot champagne væg der passer lige ind i dit tema! Det er super elegant og passer til alt fra brylluppet til den store fødselsdagsfest. Det er en flot måde at præsentere glassene på, fremfor at de bare står på et bord. 


Her forklarer vi, hvordan du samler din champagne væg: 


Trin 1: Åben pakken og fold papstykket ud - det udgør selve væggen. Pakken indeholder også to ben som også skal foldes ud. Du finder også et sidste stykke pap med to indhak i hver side - gem dette. 


Trin 2: Sæt det ene ben på den ene side af papvæggen. Sørg for at enden med hakket vender bagud. Du skal sørge for at væggen bliver ordentlig låst ved at du skubber bener nedad. Der skal være lidt plads foroven i de tre indhak hvor du har sat væggen og benet sammen. Gør samme procedure for ben nummer to også. 


Trin 3: Det sidste stykke pap du endnu ikke har brugt, som har to indhak, monterer du nu til de to ben som er bagved væggen. Hermed opnår du at champagne væggen står meget stabilt. 


Trin 4: Sidste del er at sætte glasholderne fast i væggen. 


Så er det bare at fylde i glassene og sætte dem fast i dit flotte champagne stativ - så er der klar til at blive serveret! 


Det er helt op til dig om du vil bruge rigtig glas eller plastik, stativet kan heldigvis holde til begge dele. Det fungerer dog bedst med glas som er 22cm høje eller derunder. 


Vil du se en video med hvordan stativet samles, kan du se den lige her. 


Rigtig god fest!