Top 5 Festtemaer for Børn

Top 5 Festtemaer for Børn

Når der skal være temafest til børnefødselsdagen 


Det er tid til din lille solstråles store dag og det skal fejres med manér. Det kræver selvfølgelig en fest uden lige og her elsker børn at festen hylder en af deres store interesser eller helte. Lad dig derfor her inspirere af, hvad der i 2021 er de helt store kategorier for barnets fødselsdag: 


Gurli Gris festtema

Gurli gris ballonGurli Gris tallerken

Gurli, Gustav og de andre grise, sammen med vennerne Frida Får, Karina Kanin osv er altid et kæmpe hit hos både drenge og piger. Gør gummistøvlerne klar og vær parat til at pynte op med flotte balloner, tallerkener og andet i Gurli Gris tema. 


Paw Patrol pynt til festen

Chase kæmpe ballonSkye og Everest servietter

De seje vovser er klar til enhver mission! Lad dit barn være Ryder for en dag og redde verden sammen med politikhunden Chase, den flyvende hund Skye eller en af de mange andre figurer. 


Frost temafest 

Anna og Elsa ballonFrost ballon med Anna på den ene side og Elsa på den anden side

De super seje piger Elsa og Anna er de kolde, men søde og fantastiske prinsesser i Frost universet. Pynt op til den store istfest med de rette balloner, pynt og meget andet. 


Dinosaur fest 

ROAR grønne ballonerHappy dinosaur

Hvis dit starter dagen med et “ROAR” er han/hun klar til en temafest med de seje dinoer i fokus! Lad øglerne indtage festen og pynt op til en forhistorisk dinodans! 


Tema om rummet 

Verdensrummet fest - Space Party

Det store uforudsigelige rum med mange stjerner men også mange nye ting at gå på opdagelse i. Pynt op til en fest der bliver helt ekstraterrestiel!