banner

Om Os

Sparks Party er en dansk baseret virksomhed med et internationalt team af danske, tyske, østrigske, franske, ungarnske, luxembourgske og tjekkiske superhelte,  lægger hjerte og sjæl i at hjælpe dig med at gøre netop dit event til dét der bliver husket 10 år senere.

Den mindste spark (gnist) kan starte den største fest

Sparks Party er en del af Awesome Adventures Group. Vi har mere end 12 års erfaring med at arrangere fantastiske events, og vi synes det er på tide at vi også hjælper med at pynte op til dit event derhjemme

Vores Team

Victor Ko

Anna

Events & Produkter

Anna er vores erfarne dekoratør og eventplanlægger med tidligere erfaring inden for blomsterdesign. Anna glæder sig til at hjælpe dig med at omsætte dine idéer til virkelighed
K.a Joben

Céline

Interior Design, Customer Service

Céline har været i event-branchen i 5 år og har en øje for detaljerne der gør dit event specielt. Hun er uddannet inden for interior design og hos Sparks er hun med til at sikre at produktkvaliteten ikke sætter en stopper for festen.
Richard Bauer

Istvan

Indkøb & Regnskab

Istvan er holdets blæksprutte og ubetinget den af os der kan have flest bolde i luften på en gang. Istvan er ansvarlig for logistikken i baggrunden og sørger for at alt går glat.
Marin Julia

Jessica

Salg & kundeservice

Jessica har mere end 5 års erfaring med at arrangere events. Hos sparks hjælper hun med at udvælge produkter samt hjælper kunder på chatten.

Formålet med Sparks

Formålet med Sparks er at hjælpe dig med at dekorere dit event. Vi tilbyder et bredt udvalg af udvalgte festartikler og detaljer til pynt. Vælg blot anledning og farve/tema/stil og du kan bruge vores photos som guide.

Sparks Party ApS

Granparken 131, 2800 Kongens Lyngby

(+45) 89 87 77 73

hej@sparks-party.dk

Man-Fre: 9:00 - 18:00

banner